lauantai 3. toukokuuta 2014

Iltapalaa viikonloppuun

Iltapala-ainekset koossa

Viikonloppu alkoi eilen ikävällä ja traagisella tapahtumalla, jonka kovasti olen nyt yrittänyt sivuuttaa ja unohtaa. Eilen tein illalla tunnin hikitreenin kotona crosstrainerilla, kahvakuulalla ja punteilla. Tänä iltana nautiskelen hyvää iltapalaa.




Iltapalana tänään patonkia valkosipulituorejuustolla, kestomakkaraa, pieni lasillinen Porteria. Voin suositella. Täytyy nyt vinkata hyvästä kestomakkarasta, joka on todella hyvän makuinen ja silti edullinen (hinta vain pari euroa). Ainakin Prisma myy tuota kestomakkaraa. Valmistaja Argal, makkaran nimi Calidad Extra. Maistuu parhaiten ihan sellaisenaan, kun viipaloi ohuiksi siivuiksi. Porter on todella tumma ja vahva olut, sopii ruoan kanssa. Ei sovi seurusteluolueksi ilman ruokaa.



Sitten yksi maailman parhaista perusviineistä. Jos joskus pohdit, että olisi kiva jos kaapissa olisi aina pullollinen hyvää perusviiniä, niin tässä se on. Nero! Italialainen punaviini, joka sopii hyvin ruoan kanssa sekä ilman ruokaa seurusteluviininä. Täydellinen valinta viikonloppuun tai vaikka juhliin.

Mukavaa ja nautinnollista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti